Samen de transitie versnellen

Duurzame Maandag Meeting (DMM)

Op 3 augustus om 16.00 uur

Iedere eerste maandag van de maand (behalve op Feestdagen) houdt het Nieuwe Netwerk de Duurzame Maandag Meeting (DMM)! Fijn als je je aanmeldt, dan weten we ongeveer hoeveel mensen we kunnen verwachten. Echter ook zonder aanmelden ben je natuurlijk welkom. De Zoom link mailen we je en publiceren we kort tevoren ook hier.

De bijeenkomst van 3 aug. om 16 uur wordt een Open Space ontmoeting.

Deze editie van DMM staat in het teken van Msc thesis/stages die impactvol zijn en werkelijk een bijdrage kunnen leveren aan duurzaamheid. Dus ben jij een student en op zoek naar een stage/thesis of heb je ervaring en tips voor andere studenten mbt zoeken naar stage? Of ben je een professional met een duurzame onderzoeksopdracht? Doe maandag om 16h mee met de DMM!

Thema’s
Wil je een thema op de agenda zetten, een activiteit organiseren of de samenwerkingsapp (SAP) uitproberen en is het doel een duurzamer voedselsysteem of omgeving, laat het ons weten.


Dit Nieuwe Netwerk verbindt mensen, niet alleen door een gezamenlijke kalender en ontmoetingen, maar ook door een samenwerkingsapp (SAP). Daarin staan updates en events per thema en zijn er diverse appgroepen (vergelijkbaar met Whatsapp).

We willen hiermee kortere lijnen bevorderen tussen actieve groepen en individuen die elkaar snel en gemakkelijk kunnen vinden en op de hoogte kunnen houden, zonder al te veel e-mails en afleidende berichten.

De eerste 3 themagroepen in SAP zijn al gestart. Je kunt hieraan deelnemen, of je eigen thema voorstellen.

  1. 'Verdozing' (enorme groei XXL distributiecentra in NL) - initiatief van Netwerk Land en Water – werkt aan een inhoudelijke bijeenkomst op de WUR Alumnidag 3 oktober. Contactpersoon: Vera Hartman.
  2. 'Transitie voedselsystemen' - een centraal thema van het Nieuwe Netwerk - doel is om de SAP, de samenwerkingsapp, te testen: Draagt dit bij aan de samenwerking en daarmee de resultaten? Contactpersoon: Patricia Lemmens.
  3. 'Voedselzekerheid in Afrika en wereldwijd' - initiatief van een groep veteranen op het gebied van ontwikkelingswerk. Deze senioren willen graag contact met o.a. voedsel professionals en stakeholders uit ontwikkelingslanden. Contactpersoon: Martin Smith.

Zoom link

Aanmeldformulier

Vul svp. je voornaam in.
Vul svp. je achternaam in.
Vul een geldig email adres in s.v.p.

We horen graag jouw antwoorden op onderstaande vragen, voor aanmelding zijn alleen je naam en email noodzakelijk!

Leuk, je bent aangemeld!×
Oeps... er ging iets mis... ×

Het Nieuwe Netwerk voor duurzaamheid in voedsel en omgeving